Kérdésed van? Keresd Anitát:
E-mail: anita@anyameselj.hu
Telefon: 06-30-462-82-79

 

ÚJRA ELÉRHETŐ!

Rémálom a reggeli készülődés!
Mindig elkéstek az oviból, az iskolából!
Macera az öltözködés, a mosakodás, a fésülködés,
a fogmosás, az elindulás.

Lehet ez másként is?

Kinek jó az ha minden nap morgolódással, feszültséggel kezdődik a reggel? Ha már az összes praktikát bevetetted: könyörögtél, kérlelted, kiabáltál, veszekedtél és mégsem változik semmi. Tehetetlennek és tanácstalannak érzed magad!
Megfogadod, hogy a holnap reggel más lesz! Türelmes leszel és kedves, nem engeded, hogy úrrá legyen rajtad a tehetetlenség, a düh. És akkor eljön a holnap reggel! Úgy érzed felvértezted magad, nem hozhat ki semmi a sodrodból, majd…
először nem akar felkelni, majd az öltözködés helyet nekiáll játszani, a reggeli kakaó a konyhakövön és a tiszta pólóján landol, stb…. Máris késésben vagytok és rajtad úrrá lesz a szokásos feszültség. Nem bírod tovább a cérna elszakad… és bár ez a reggel is vidáman indul mégis rémálom lett belőle.

Mi varázsolja mesésen csodálatossá a reggeleket?

Készítettünk egy mesekönyvet, melynek segítségével eltűnik a reggeli huzavona és felváltja helyét a mesés, vidám reggeli készülődés. Nincs több feszültség, morgolódás, könyörgés, bűntudat. Van helyette móka, kacagás, mosoly, egyetértés!

Miben más ez a mesekönyv mint a többi?

– Nemcsak mese!
– Sok-sok mondókát tartalmaz, melyet a gyermek rögtön memorizál.
– A benne található rövid játékokat belecsempészhetjük a reggeli készülődésbe anélkül, hogy időt veszítenénk.
– A mesekönyv a gyermek nyelvén vezet végig a reggeli készülődés nehézségein.
– A főhőse egy fekete kismacska, mely rögtön gyermekünk kedvencévé válik.
– A mesekönyvben található kis kártyák segítségével játékosan taníthatjuk meg gyermekünket a reggeli készülődés lépéseire.
– A vidám történetek és a játékos mondókák együtt, és külön-külön is izgalmasak, élvezetesek.
– A színes képek, a játékos megoldások, a gyermek képzelőerejét, problémamegoldási- és kifejezőkészségét fejlesztik.

Kinek való a Lucifer reggeli készülődése című mesekönyv?

A Lucifer reggeli készülődése óvodás és kisiskolás gyermekeknek készült ( 3-7 év ).
34 oldalon keresztül a színes rajzok, a mondókák, a játékok a gyermek nyelvén oldja a reggeli készülődés nehézségét.

Hermann Marika és az AnyaMesélj.hu csapata fő feladatának tartja, hogy SEGÍTSEN a szülőknek és gyermekeiknek, hogy minden egyes napjuk varázslatosan mesés és vidám legyen.

Hisszük, hogy a közös mesélés, a közös mondókázás, éneklés, a közös játék összeköt felnőttet és gyermeket.
Olyan maradandó élményt nyújtva, melyre 5-10-20 év múlva is vidáman, szeretettel emlegetnek fel a családi asztal mellett. Hisszük, hogy a közös mesélés, a közösen eltöltött idő beivódik gyermekünk lelkébe.
Egyensúlyt, biztonságot, önbizalmat adva neki, mely elkíséri a felnőtt éveiben is.

Azért, hogy hatékonyabban tudjunk segíteni nektek, Hermann Marika elvégezte a Ligetszépe meseterapeuta képzést.

Mutasd meg gyermekednek a mesék varázslatos világát, a közös játék örömét, a kreatív alkotás csodáját!

AJÁNDÉKOK!

#1. Mesés színezők, mert színezőből sosem elég.
Elővehetjük esős napokon, vagy ha unatkozik gyermekünk.
Jön a Nagyi szülinapja? Az unoka kiszínez egy színezőt, mi bekeretezzük és máris kész a saját készítésű ajándék. Hiszen mi okozna ennél nagyobb örömet a Nagyszülőnek mint amikor az unokája saját készítésű ajándékkal lepi meg.
( Letölthető formában küldjük. )

#2. Luciferes reggeli készülődés motiváló kártyák. A kivágható cicás kártyák segítségével, felidézhetitek újra a reggeli készülődés lépéseit. Beszélgethettek róla, sorba rendezhetitek őket, elmondhatjátok egymásnak újra a mondókákat.
( Megtalálod a mesekönyvben és letölthető formában is kiküldjük. )

És ha most megrendeled még ezt is megkapod!

Hogyan használd? A hűtőmágnes csomagot arra fejlesztettük ki, hogy még játékosabb, még szórakoztatóbb legyen a reggeli készülődés. Reggel kitesszük a gyermek elé a hűtőmágneseket. Amikor felkel felteheti a megfelelő hűtőmágnest a hűtő ajtajára. Ha megmosta a fogát, megmosakodott, felöltözött egy újabb hűtőmágnest tehet fel. 

Mi is az a Mese TV? Az írónő, Hermann Marika mondja el játékosan a mesét, mondókákat. A mese TV-t megkapod mp4, és mp3 formátumban is!

Mit mondtak akik már használják a mesekönyvcsomagot? 

 • Köszönjük megkaptuk a könyvcsomagot!
  Kislányom egyik kedvence lett. Lucifer remek kis könyv. Ma reggel segített az öltözködésben, és a reggelinél. Örülök/örülünk ennek a szuper könyvcsomagnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
  Kati
 • Kedves Marika néni,
  Nagyon szeretem a Luciferes könyvecskémet, már az oviba is elvittem magammal.
  Puszi:
  Szabó Nóra Linda (3 éves)
 • A reggeli elindulás minden családban sok feszültséggel jár. De miért ne változtathatnánk rajta? Ez a kedves, vidám mese segít harmonikusabbá tenni az álmos készülődést. A mondókák, a játékok a gyerekek számára legérthetőbb nyelven segítenek oldani a reggeli készülődés nehézségeit: a mese nyelvén. A játékosság pedig az egész család hangulatát oldja.
  Vida Ágiwww.kismamablog.hu
 • Szívből ajánlom a könyvet azoknak a szülőknek és gyermekekkel foglalkozó szakembereknek, akik szeretnék megkönnyíteni gyermekeik részére a napi rutin elsajátítását. Lucifer készülődését az ébredésétől követhetjük nyomon az otthon elhagyásáig. Könnyen megtanulható, hangzatos versikékkel színesítette a szerző a történetet, melyeket a gyermekek is könnyedén megtanulhatnak, mert magukénak tudnak és beépíthetnek a mindennapokba. A gyermekek és a szüleik reggelente ugyan azokkal a nehézségekkel küzdenek, mint a könyvben szereplő kiscica és anyukája, és láthatjuk, hogy önfeledté tehető a reggeli ribillió. Kívánom, hogy minél többen tapasztalják meg, hogy valóban mókává varázsolhatók a reggelek! Egészségnevelési előadásba is beépíthető, hisz a napirenden túl, külön foglalkozik a tisztálkodás, fogápolás, öltözködés témaköreivel, sőt érinti az egészséges táplálkozást, és a mondókák kapcsán a mozgás fontosságát is. És akinek kedve van, el is játszhatja a történetet. Ajánlom, mi megtettük az óvodásokkal és nagyon jól szórakoztunk!
  Horváth Ildikóvédőnő

Jó-jó, de mennyibe kerül?

1. A Lucifer reggeli készülődése című mesekönyv,
2. a Lucifer reggeli készülődése motiváló hűtőmágnes csomag,
3. a mese TV, ahol Hermann Marika meséli el játékosan a mesét
4. a mesés színezők,
5. a Reggeli készülődést motiváló kártyák,
most 4.540 FT helyett csak 3.990 Ft

Miért ilyen olcsó? 

– Mert tudom, hiszen saját bőrömön tapasztaltam milyen amikor rémálommá válik a reggeli készülődés. Tudom milyen bűntudata tud lenni egy Anyának amikor otthagyja az oviban vagy iskolában a gyermekét és saját gondolataiba merülve átgondolja a reggel történteket és nem érti miért szakadt el nála ma is a cérna!

– Mert azt szeretnénk ha minden gyermekhez eljutna ez a játékokkal, mondókákkal tarkított mesekönyvcsomag, hogy vidáman, mosolygósan, gondtalanul induljon a család napja.

A megrendelés indul!