Kérdésed van? Keresd Anitát:
E-mail: anita@anyameselj.hu
Telefon: 06-30-462-82-79

 

MeseDoboz

Rémálom a reggeli készülődés!
Mindig elkéstek az oviból, az iskolából!
Macera az öltözködés, a mosakodás, a fésülködés,
a fogmosás, az elindulás.

Lehet ez másként is?

Kinek jó az ha minden nap morgolódással, feszültséggel kezdődik a reggel? Ha már az összes praktikát bevetetted: könyörögtél, kérlelted, kiabáltál, veszekedtél és mégsem változik semmi. Tehetetlennek és tanácstalannak érzed magad!
Megfogadod, hogy a holnap reggel más lesz! Türelmes leszel és kedves, nem engeded, hogy úrrá legyen rajtad a tehetetlenség, a düh. És akkor eljön a holnap reggel! Úgy érzed felvértezted magad, nem hozhat ki semmi a sodrodból, majd…
először nem akar felkelni, majd az öltözködés helyet nekiáll játszani, a reggeli kakaó a konyhakövön és a tiszta pólóján landol, stb…. Máris késésben vagytok és rajtad úrrá lesz a szokásos feszültség. Nem bírod tovább a cérna elszakad… és bár ez a reggel is vidáman indul mégis rémálom lett belőle.

Mi varázsolja mesésen csodálatossá a reggeleket?

Készítettünk egy mesekönyvet, melynek segítségével eltűnik a reggeli huzavona és felváltja helyét a mesés, vidám reggeli készülődés. Nincs több feszültség, morgolódás, könyörgés, bűntudat. Van helyette móka, kacagás, mosoly, egyetértés!

Miben más ez a mesekönyv, mint a többi?

– Nemcsak mese!
– Sok-sok mondókát tartalmaz, melyet a gyermek rögtön memorizál.
– A benne található rövid játékokat belecsempészhetjük a reggeli készülődésbe anélkül, hogy időt veszítenénk.
– A mesekönyv a gyermek nyelvén vezet végig a reggeli készülődés nehézségein.
– A főhőse egy fekete kismacska, mely rögtön gyermekünk kedvencévé válik.
– A mesekönyvben található kis kártyák segítségével játékosan taníthatjuk meg gyermekünket a reggeli készülődés lépéseire.
– A vidám történetek és a játékos mondókák együtt, és külön-külön is izgalmasak, élvezetesek.
– A színes képek, a játékos megoldások, a gyermek képzelőerejét, problémamegoldási- és kifejezőkészségét fejlesztik.

Kinek való a Lucifer reggeli készülődése című mesekönyv?

A Lucifer reggeli készülődése óvodás és kisiskolás gyermekeknek készült ( 3-7 év ).
34 oldalon keresztül a színes rajzok, a mondókák, a játékok a gyermek nyelvén oldja a reggeli készülődés nehézségét.

Hermann Marika és az AnyaMesélj.hu csapata fő feladatának tartja, hogy SEGÍTSEN a szülőknek és gyermekeiknek, hogy minden egyes napjuk varázslatosan mesés és vidám legyen.

Hisszük, hogy a közös mesélés, a közös mondókázás, éneklés, a közös játék összeköt felnőttet és gyermeket.
Olyan maradandó élményt nyújtva, melyre 5-10-20 év múlva is vidáman, szeretettel emlegetnek fel a családi asztal mellett. Hisszük, hogy a közös mesélés, a közösen eltöltött idő beivódik gyermekünk lelkébe.
Egyensúlyt, biztonságot, önbizalmat, tudást adva neki, mely elkíséri a felnőtt éveiben is.

A mesekönyvet úgy készítettük el, hogy tartalma az óvodás gyermekeknek is érthető legyen. A mese mondókákkal tarkított, ami segít a tudás elmélyítésében, mégis szórakoztató, kedves, szerethető.

Azért, hogy hatékonyabban tudjunk segíteni nektek, Hermann Marika elvégezte a Ligetszépe meseterapeuta képzést.

Mutasd meg gyermekednek a mesék varázslatos világát, a közös játék örömét, a kreatív alkotás csodáját!

A mese mellett, a játék is nagyon fontos a gyermekek életében, ezért...

a mesekönyvet beletettük egy dobozba, és tettünk mellé sok-sok játékot. Hiszen tudjuk, hogy szerettek mesélni, alkotni, játszani.A gyerekek szeretnek többször is visszatérni, és feleleveníteni egy-egy mesét.
Ebben segít nektek a MESEDOBOZ!

Mit tartalmaz a MeseDoboz?

#1. Hermann Marika nagy sikerű mesekönyvét, aminek címe Lucifer reggeli készülődése

- A mesekönyv pajkos vidámságával, játszva nyújt segítséget a reggeli készülődés  problémáinak megoldásához, az óvodába való elinduláshoz.
- Nemcsak mese!
- Sok-sok mondókát tartalmaz, melyet a gyermek rögtön memorizál.
- A vidám történet, és a játékos mondókák együtt, és külön-külön is izgalmasak, élvezetesek.
- A színes képek, a játékos megoldások, a gyermek képzelőerejét, problémamegoldási- és kifejezőkészségét fejlesztik.

#2. Vidám reggelek - családi társasjáték 

A Vidám reggelek családi társasjátékot úgy alakítottuk ki, hogy ketten-hárman-sőt négyen is tudtok vele játszani.
A játék során a gyermekekben elmélyül a reggeli készülődési rutin, így még inkább megkönnyítve a reggeli készülődés nehézségeit.

Ha egy vidám családi délutánra vágytok, csak vegyétek elő a társasjátékot, és már indulhat is a játék! Ami nemcsak szórakoztat, de tanít is! 🙂

Hiszen a játék közben legjobb észrevétlen tanulni!

#3. Cipőfűző bekötése könnyedén! 

A legtöbb szülő kezdetekben tépőzáras cipőt vásárol gyermekének. Egyrészt sokkal egyszerűbb ezt felvenni, másrészt gyorsabban lehet otthonról elindulni. Ezzel nincs is semmi gond, de bizony mi találkoztunk olyan gyermekkel, aki még 10-12 éves korában sem sajátította el a cipőfűző bekötését.Ezzel a játékkal a gyermeked játszva megtanulja, hogyan kösse be a cipőfűzőjét.
Közben fejlődik a finommotorikája, a türelme, a figyelme.

#4. Játékos fogmosás

Sok gyermeknek mumus a fogmosás! Sokszor szeretik elfelejteni, elodázni.
A játék segítségével megmoshatják Lucifer fogát.
Mivel minden egyes "ételmaradékot", piszkot el kell távolítani a cica fogáról, ezért megtanulják az alapos fogmosás jelentőségét, és gyakorolhatják a helyes fogmosási technikát is.

#5. Terítsd meg az asztalt! 

A reggeli rutinba beletartozik a reggelizés is. De vajon gyermeked tudja hova tegyük a villát, a kanalat, a kést, vagy a poharat? Na és a szalvétát? A MeseDobozba tettünk egy tányéralátétet, ami segítségével a gyermek játszva tanulja meg a helyes terítés csínját-bínját! 🙂
Reggelente az alátét segítségével kiteheti az asztalra a kedvenc tányérját, poharát, evőeszközeit, hogy még vidámabban teljen a családi reggelizés! 🙂

#6. Öltöztesd fel Lucifert - játék 

A játék során a gyerekek felöltöztethetik Lucifert az évszaknak megfelelőn.
Mikor kell sapkát venni? Mikor mehetünk szandálba az óvodába?
A játék során beszélgethettek az évszakokról, az öltözködés helyes sorrendjéről.
Így már nem lesz gond a reggeli készülődésénél, hogy mit vegyünk fel, milyen sorrenben.

#7. Készíts játékot a MeseDobozból 

A MeseDoboz sem megy kárba. Ha már minden játékot elkészítettetek, kipróbáltatok, akkor tarthatjátok benne a játékokat, vagy elkészíthetitek a Mosolyog a fog játékot a dobozból.
A játék során a gyerekek kiválogatják mi az amitől mosolyog a fogunk, és mi az amit nagyon nem szeret, mert megbetegszik tőle.

#8. Lucifer reggeli készülődése motiváló hűtőmágnes csomag

Hogyan használd? A hűtőmágnes csomagot arra fejlesztettük ki, hogy még játékosabb, még szórakoztatóbb legyen a reggeli készülődés. Reggel kitesszük a gyermek elé a hűtőmágneseket. Amikor felkel felteheti a megfelelő hűtőmágnest a hűtő ajtajára. Ha megmosta a fogát, megmosakodott, felöltözött egy újabb hűtőmágnest tehet fel.

#9. Mese TV Hermann Marikával 

Mi is az a Mese TV? Az írónő, Hermann Marika mondja el játékosan a mesét, mondókákat.
A mese TV-t megkapod mp4, így a gyermeked nézheti is.
Sőt megkapod  mp3 formátumban is, ha utazás során szeretnétek hallgatni a mesét, vagy ha anya valami miatt nem tudja felolvasni, akkor se maradjon a gyermek mese nélkül!

 

#10. Fogkefe + fogkrém

Mit mondtak akik már használják a mesekönyvcsomagot? 

  • Köszönjük megkaptuk a könyvcsomagot!
    Kislányom egyik kedvence lett. Lucifer remek kis könyv. Ma reggel segített az öltözködésben, és a reggelinél. Örülök/örülünk ennek a szuper könyvcsomagnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
    Kati
  • Kedves Marika néni, Nagyon szeretem a Luciferes könyvecskémet, már az oviba is elvittem magammal. Puszi:
    Szabó Nóra Linda (3 éves)
  • Kedves AnyaMesélj.hu csapat !

    Megérkezett a mesekönyv, szerintem első olvasatra is már fantasztikus, szerelemkönyv lesz. Marcikám már most élvezi (bár csak 22 hónapos). Remélem nagy segítség lesz a reggeli készülődéshez. Nagyon szépen köszönjük!
    Üdvözlettel,
    Andi
  • Nagyon szeretjük a Lucifer mesekönyvet. Jövő hónapban kezdjük az ovit! Ehhez szeretnék kedvet csinálni neki, hogy bátorítsam! Köszönjük a sok-sok kedves mondókákat.
    Jeklné Adri
  • A reggeli elindulás minden családban sok feszültséggel jár. De miért ne változtathatnánk rajta? Ez a kedves, vidám mese segít harmonikusabbá tenni az álmos készülődést. A mondókák, a játékok a gyerekek számára legérthetőbb nyelven segítenek oldani a reggeli készülődés nehézségeit: a mese nyelvén. A játékosság pedig az egész család hangulatát oldja.
    Vida Ágiwww.kismamablog.hu
  • Szívből ajánlom a könyvet azoknak a szülőknek és gyermekekkel foglalkozó szakembereknek, akik szeretnék megkönnyíteni gyermekeik részére a napi rutin elsajátítását. Lucifer készülődését az ébredésétől követhetjük nyomon az otthon elhagyásáig. Könnyen megtanulható, hangzatos versikékkel színesítette a szerző a történetet, melyeket a gyermekek is könnyedén megtanulhatnak, mert magukénak tudnak és beépíthetnek a mindennapokba. A gyermekek és a szüleik reggelente ugyan azokkal a nehézségekkel küzdenek, mint a könyvben szereplő kiscica és anyukája, és láthatjuk, hogy önfeledté tehető a reggeli ribillió. Kívánom, hogy minél többen tapasztalják meg, hogy valóban mókává varázsolhatók a reggelek! Egészségnevelési előadásba is beépíthető, hisz a napirenden túl, külön foglalkozik a tisztálkodás, fogápolás, öltözködés témaköreivel, sőt érinti az egészséges táplálkozást, és a mondókák kapcsán a mozgás fontosságát is. És akinek kedve van, el is játszhatja a történetet. Ajánlom, mi megtettük az óvodásokkal és nagyon jól szórakoztunk!
    Horváth Ildikó védőnő

AJÁNDÉK!
Ha most rendelsz még ezt is megkapod!

DE VIGYÁZZ! AZ AJÁNDÉKOK ELTŰNNEK!

Ha 2023. augusztus 11-én éjfélig rendelsz mind a HÁROM ajándékot megkapod,

ha augusztus 14-én éjfélig rendelsz KÉT ajándékot kapsz (Jó reggelt! - Ébresztő mondóka gyűjtemény, Mesés színező)

ha augusztus 16-án éjfélig rendelsz EGY ajándékot kapsz (Jó reggelt! - Ébresztő mondóka gyűjtemény).

#1. AJÁNDÉK: Jó reggelt! - Ébresztő mondóka gyűjtemény

Összeszedtünk neked jó sok mondókát, hogy legyen mivel ébreszteni a gyermeked.

De ezek a mondókák nemcsak neked jönnek jól.

Gyermeked is megtanulhatja őket! Ezzel bővíti szókincsét, fejleszti a figyelmét, a memóriáját.

#2. AJÁNDÉK: Mesés színezők, mert színezőből sosem elég.

Elővehetjük esős napokon, vagy ha unatkozik gyermekünk.
Jön a Nagyi szülinapja? Az unoka kiszínez egy színezőt, mi bekeretezzük és máris kész a saját készítésű ajándék. Hiszen mi okozna ennél nagyobb örömet a Nagyszülőnek mint amikor az unokája saját készítésű ajándékkal lepi meg.
( Letölthető formában küldjük. )

#3. AJÁNDÉK: Luciferes reggeli készülődés motiváló kártyák

A kivágható cicás kártyák segítségével, felidézhetitek újra a reggeli készülődés lépéseit. Beszélgethettek róla, sorba rendezhetitek őket, elmondhatjátok egymásnak újra a mondókákat.
( Megtalálod a mesekönyvben és letölthető formában is kiküldjük, ha nem akarod kivágni a mesekönyvből! )

PLUSZ Ajándék! 🙂

Ha a megrendelésed során a fizetési módnál a bankkártyás fizetést, vagy a pay-pallal történő befizetést választod, akkor ajándékba kapod a:

PLUSZ AJÁNDÉK: Úton az oviba - figyelj, és találj játék

Végre sikerült elindulni az oviba. Ha sétálva mentek biztosan ti is megálltok egy-egy csiga, falevél, bot mellett, hogy megszemléljétek őket, sőt akár néhányat össze is szedte közülük.
Na és mi van ha autóval mentek oviba? Lehet verseltek, énekeltek, beszélgettek. Vagy játszotok az Úton az oviba játékkal! 🙂

A mesedoboz csak limitált példányszámban érhető el!

Ha a raktárunk kiürül, nem tudjuk megmondani mikor lesz újra elérhető!

Rendeld meg gyermekednek! Induljon nálatok is minden reggel vidáman, feszültség, idegeskedés nélkül!

Válassz a csomagok közül most ÓRIÁSI bevezető kedvezménnyel! 

Az óriási bevezető akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2023. augusztus 16-a éjfélig tart!
Fizetni átutalással, bankkártyával és pay-pall-al tudsz.

FONTOS: Belföldi postázás esetén a szállítási díjat átvállaljuk helyetted!


#1. Csomag

Lucifer reggeli készülődése!
MeseDoboz!

A megrendelést követően csak várnod kell a futárt.
A MeseDobozban megtalálod a mesekönyvet,

  • Cipőfűző bekötése könnyedén! játék sablont
  • Terítsd meg az asztalt! - reggeliző alátétet
  • Mosolyog a fog játéksablont
  • Vidám reggelek - családi társasjátékot
  • Játékos fogmosás - játékot
  • Öltöztesd fel Lucifert játékot!
  • Lucifer reggeli készülődése motiváló hűtőmágnes csomagot
  • Fogkefét, és a fogkrémet

(14.990 Ft helyett CSAK 11.990 Ft)

 

#2. Csomag

A megrendelést követően a futár viszi neked: 

  • a mesekönyvet, a fogkefét, és a fogkrémet és a hűtőmágnes csomagot

Emailben, letölthető formátumban kapod meg:

  • Cipőfűző bekötése könnyedén! játék sablont
  • Terítsd meg az asztalt! - reggeliző alátétet
  • Mosolyog a fog játéksablont
  • Vidám reggelek - családi társasjátékot
  • Játékos fogmosás - játékot
  • Öltöztesd fel Lucifert játékot!

Ha ezt a csomagot választod a letöltés után a nyomtatásról neked kell gondoskodnod!

(9.990 Ft helyett CSAK 7.990 Ft)


A lap aljára értél! Legyen mesésen vidám reggeletek! Válassz a csomagok közül most! 🙂